Autobedrijf d. de rechter heeft een jarenlange ervaring en kennis op het gebied van APK keuring. Iedere occasion wordt door ons afgeleverd met een onderhoudsbeurt en een nieuwe APK keuring. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor uw jaarlijkse APK inspectie van uw huidige auto. 

Heeft u weinig tijd of kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Geen probleem bij ons! Samen met u vinden wij hiervoor een oplossing.  Volgens afspraak halen wij bijvoorbeeld uw auto op terwijl u werkt en brengen deze weer terug voor het einde van uw werkdag.

Bij ons wordt een auto-onderdeel niet zomaar vervangen als het stuk is. Wij bekijken eerst of het nog te repareren valt.  Dat is beslist prettiger voor uw portemonnee en een stuk minder verspillend. Bij ons dus geen verrassend hoge rekeningen; als er onderdelen vervangen moeten worden dan overleggen wij dit eerst met u.

Juist omdat wij auto's van alle merken en typen verkopen čn onderhouden zijn wij zo allround. Wij hebben een klein magazijn met slimme oplossingen en voor alle overige onderdelen geldt dat wij deze snel kunnen leveren; vaak binnen een werkdag.

Bij autobedrijf d. de rechter draait de service meer om kwaliteit dan om tijd. Daarom kunt u bij ons op afspraak ook buiten de normale werktijden terecht om bijvoorbeeld een proefrit te maken of een auto te bekijken.

Ons team staat voor U klaar als u toe bent aan een goed inruiladvies, een deskundige APK inspectie, schadeherstel of een professioneel uitgevoerde onderhoudsbeurt aan uw auto.

belt u gerust voor een afspraak 0114- 311043.